zeefdruk

Van Kooy Reclame
Over ons


Alles onder 1 dak

Begin jaren zeventig vond Van Kooy Reclame z'n oorsprong in de zeefdrukkerij. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een veelzijdig reclamebedrijf gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van o.a. mappen, koffers, ringbanden, Point Of Sale materiaal, winkelsigning, displays, banners, presentatiemiddelen, promo's, specials, digitaal printen etc., met een eigen DTP-studio. In onze multifunctionele zeefdrukkerij worden kunststof producten vervaardigd in elke denkbare vorm en kleur, geschikt voor talloze toepassingen. Ook de nabewerking vindt in eigen huis plaats.

One stop shopping

Uw ideeën krijgen bij ons de ruimte en daarnaast kunnen we u bijstaan met advies, gebaseerd op jarenlange ervaring. Na bedrukking van het materiaal kunnen we in eigen huis de producten nabewerken. Of het nu gaat om stansen, buigen, frezen, polijsten, boren, vacuümvormen, vergaren, vullen, klinken of assembleren, wij verzorgen het voor u. Ook voor loondrukwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Verantwoord ondernemen

Respect voor het milieu en de verantwoordelijkheid voor de impact die de industrie heeft op onder andere de kwaliteit van water, bodem en lucht is een essentieel onderdeel van verantwoord ondernemerschap. Onze leveranciers worden dan ook met name geselecteerd op basis van criteria als recycling en energieverbruik. Zie ook maatschappelijk verantwoord ondernemen.