digitaalprinten

Van Kooy Reclame
Diensten


Veel meer dan alleen productie

Alles onder 1 dak betekent onder meer dat niet alleen de productie (waaronder zeefdruk) maar ook alle nabewerkingen in eigen huis plaatsvinden. Buigen, rillen, stansen, snijden, klinken, monteren, frezen, ponsen, tapen, plakken, vergaren, vullen, enz., we doen het allemaal. Dit heeft tot gevolg dat we snel kunnen leveren: van eenvoudige prijskaarthouders tot complete shop-in-shop displays.

Ook voor loondrukwerk en service op maat bent u bij ons aan het juiste adres.

Opslag en voorraadbeheer

Heeft u zelf onvoldoende opslagcapaciteit? Opslag en voorraadbeheer is een essentieel onderdeel van de logistieke keten. U wilt de kosten laag houden, maar tegelijkertijd moeten er voldoende producten aanwezig zijn om uw klant tijdig te kunnen bedienen. Efficiënt voorraadbeheer is daarbij van belang en wij kunnen u daarbij van dienst zijn door (een deel van) het door u bestelde product tijdelijk op voorraad te houden.

Logistiek

Op verzoek zorgen wij er voor dat uw bestelling wordt bezorgd. Waar en in welke vorm dan ook. U hoeft er zelf niet naar om te kijken. Is uw bestelling bestemd voor meerdere filialen? Geen punt. Dan splitsen we uw bestelling op in meerdere afleveradressen. Ook individuele facturatie is daarbij mogelijk.

Wij zijn lid van MDMX, een landelijk samenwerkingsnetwerk op het gebied van grafische media. Landelijk zijn tientallen zelfstandige bedrijven aangesloten. Samen beschikken zij over hypermoderne drukkerijen, uitgeverijen, ontwerp- en fotostudio’s, specialisten in direct mail en digitale media. Door dit landelijke netwerk is de dienstverlening breed én gespecialiseerd: in principe is alles mogelijk en er altijd een vestiging dichtbij.