One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


Relatiegeschenken bedrukken

Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor het bedrukken van uw relatiegeschenken ?           

Of het nu gaat om kleine, of grote oplagen. Of u de bedrukking in 1 kleur of in full colour wenst en of het om een stift, calculator of ander weggevertje gaat. Het maakt ons allemaal niet uit. De enige voorwaarde is eigenlijk, dat het te bedrukken oppervlak enigszins vlak is en niet dikker dan 5 cm. Boekjes, blikjes, stiften, doosjes, aanstekers, USB-sticks en ga zo maar door. We bedrukken ze graag voor u. Met behulp van onze digitale printer zijn uw relatiegeschenken in een handomdraai voorzien van uw logo, afbeelding of tekst.

In onze drukkerij bedrukken we vele materialen. Denk hierbij aan diverse typen kunststof en plastic, maar ook metaal, hout, glas, etc. bedrukken wij graag voor u door middel van de zeefdruktechniek.

 

relatiegeschenken vkr

oktober 2014< Terug naar het overzicht

 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap