One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


Kunststof linialen annex kalenders

In opdracht van Duck-Lift produceerden wij recent linialen annex kalenders. Deze hebben we dubbelzijdig bedrukt in twee kleuren. De liniaaltjes hebben een afmeting van 210 bij 60 mm en zijn gemaakt van glad PVC. Dit is een licht maar stevig materiaal met een subtiele glans.

De voorzijde is bedoeld als meetlat. De achterzijde is voorzien van een jaarkalender. Verdeeld over de linialen staat de kalender van 2014 of die van 2015.

Als groothandel in intern transportmaterieel is Duck-Lift gespecialiseerd in de in- en verkoop van gebruikt intern transportmateriaal zoals heftrucks, reachtrucks, stapelaars en tractiebatterijen. Met ruim 25 jaar (internationale) ervaring heeft Duck-Lift een uitgebreid netwerk aan leveranciers en afnemers in binnen-en buitenland.

Meer over Duck-Lift.

liniaal-kalender-2014-2015-zeefdruk-PVC

september 2014< Terug naar het overzicht

 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap