One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


Hout bedrukken tot meer dan 2 meter!

Voor een klant uit de transportwereld, bedrukten wij voor palletspecialist Rijn-Delta uit Maurik een partij pallets. Hierbij ging het om een serie scharnierbare palletranden van geschaafd hout die door Rijn-Delta bij ons werd aangeleverd.

De pallets werden door Van Kooy Reclame aan de voorzijde op de rand voorzien van een 2-kleuren opdruk. Via de zeefdruktechniek zijn namelijk vele materialen, waaronder hout, te bedrukken. Of het nu gaat om kunststof, plastic, staal, glas, ijzer, hout of zelfs steen. Zolang het te bedrukken oppervlak maar (enigszins) vlak is kunnen wij die van een bedrukking voorzien in afmetingen tot boven de 2 meter.

Rijn-Delta is een gecertificeerd palletbedrijf en sinds 1975 sterk in het leveren van pallets. Naast maatwerk en nieuwe pallets verzorgt Rijn-Delta tevens de in- en verkoop van gebruikte pallets en voert ook duurzame reparaties uit.

Meer over Rijn-Delta: www.rijn-delta.nl.

palletranden-zeefdruk-bedrukken

juli 2014< Terug naar het overzicht

 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap