One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


Baliedisplay voor Welland Nederland

In samenwerking met ons zusterbedrijf Drukkerij Wijchen verzorgden wij een opdracht voor de productcampagne “Ervaar de kracht van de natuur”.
Hierbij is Manuka Honing verwerkt in de nieuwe beschermringen en HydroFrame, pleisters die voor extra hechting van de huidplaat zorgen en daarmee dus optimale zekerheid bieden.
Meer over dit product: 
Welland stomazorg


Drukkerij Wijchen produceerde hiervoor speciale (proef-)verpakkingen. Van Kooy Reclame verzorgde een -op maat-gemaakt- baliedisplay. Deze bestaat uit een voet van geschuimd PVC en polypropyleen (PP). Het PP-plaatje bedrukten wij in maar liefst zes kleuren. De koker werd gemaakt van helder Pet-G dat we hebben gebogen/warm omgezet. Hierna werd de volledige montage ook bij Van Kooy Reclame uitgevoerd.
Een uitstekende combinatie van offset, zeefdruk, stansen, rondhoeken, tapen, buigen, monteren… alles onder één dak! De baliedisplay zal worden verspreid onder apotheken en ziekenhuizen.

Welland Nederland BV uit Heteren, is een zelfstandige importeur en private onderneming van stomamaterialen. Welland betrekt haar producten van het Britse Welland Medical. De focus ligt volledig op stomazorg. Het assortiment kenmerkt zich door premium kwaliteit stomamaterialen, zowel een- als tweedelig met onderscheidende producten die zijn voortgekomen uit een continue proces van productinnovatie.

offset-zeefdruk-pvc-polypropyleen-display-montage-vankooyreclame

mei 2014< Terug naar het overzicht

 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap