One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


Reclameborden voor Wienerberger

Voor ons zusterbedrijf KIJK Reclame uit Wijchen verzorgden wij een order voor kopborden. Bijna een kilometer aan reclameborden (de borden hebben namelijk een lengte van bijna 2 meter per stuk) vonden hun weg naar Zaltbommel en Zennewijnen. Als materiaal werd gekozen voor wit Dibond: aluminium composietplaat met een PE kern. De borden werden voorzien van een full colour bedrukking.

Dibond is weerbestendig en is daardoor geschikt om buiten te gebruiken. Daarnaast is het slagvast en kan zonder problemen worden bewerkt en gevormd. Behalve voor reclameborden, wordt Dibond vooral gebruikt als posterdrager, bij standbouw en als wandbekleding.

Wienerberger is wereldwijd de grootste producent van keramische bouw- en bestratingsmaterialen. Wienerberger levert een totaalassortiment keramische bouwmaterialen. Wienerberger denkt niet alleen in keramische bouwmaterialen, maar in oplossingen voor keramisch bouwen. Kijk voor meer informatie op: www.wienerberger.nl.

juli 2013< Terug naar het overzicht

 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap