One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


Zeefdrukken op locatie

Vanwege een logistieke uitdaging zijn we recent voor Lavance op locatie geweest, waarbij metalen displays van een bedrukking werden voorzien. Dit leverde een enorme besparing op transportkosten op.

Van Kooy Reclame beschikt over meerdere en verschillende zeefdrukpersen waarmee op bijna elk materiaal en bijna iedere vlakke ondergrond een bedrukking kan worden aangebracht. Of het nu gaat om een kruiwagen, display, of reclamebord, het maakt ons niet uit. Wij voorzien elk gewenst product van uw bedrukking.

Lavance uit Papendrecht mogen wij al jaren tot onze vaste klanten rekenen, met name op het gebied van loondrukwerk. Lavance is o.a. gespecialiseerd in drukwerkadvies, ontwerp, dtp, montage op locatie tot en met projectmanagement waarbij in samenwerking met gespecialiseerde bedrijven passende oplossingen worden geboden.

Kijk voor meer informatie op: www.lavance.nl.

zeefdruk-reclame-loondrukwerk-vankooyreclame

maart 2014< Terug naar het overzicht

 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap