One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


Kunststof wijnkokers als ludieke geschenkverpakking

Onze collega's van Promotiebron uit Elst zochten voor een van hun klanten een bijzondere wijnverpakking. Gekozen werd voor een polypropyleen koker in twee verschillende afmetingen, geschikt voor een of twee flessen. Het materiaal werd bedrukt in zwart en wit. Daarna werd het product contour gestanst en monteerden we hengsels. De brede koker werd, voor de stevigheid, voorzien van een bodemplaatje.

Promotiebron is een ervaren, creatieve en betrouwbare partner op het gebied van signing, presentatiemateriaal, promotieartikelen en (groene) geschenken. Promotiebron is partner van de Communicatiebron, een creatief fullservice communicatie- en evenementenbureau en daardoor in staat om communicatie- en/of evenementenprojecten van A tot Z te begeleiden. 

Kijk voor meer informatie op: www.promotiebron.nl

maart 2014< Terug naar het overzicht

 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap