One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


Stoma pasplaatjes voor Welland Nederland

Voor ons zusterbedrijf Drukkerij Wijchen hebben wij een speciale opdracht verzorgd. Hierbij produceerden wij stoma pasplaatjes. Deze werden gemaakt van 0,3 mm zacht pvc. Het materiaal werd voorzien van twee kleuren zeefdruk. Voor een beschrijfbaar vlak werd bovendien gebruik gemaakt van speciale inkt. 

Vervolgens werd het product zeer precies gestanst; vanwege de zachtheid van het materiaal en de vereiste positie van het boorgat, kwam dit op één tiende mm nauwkeurig.

Welland Nederland BV uit Heteren importeert stomamaterialen van het Britse Welland Medical. De focus van Welland Nederland ligt volledig op stomazorg. Het assortiment kenmerkt zich door premium kwaliteit stomamaterialen, zowel een- als tweedelig met onderscheidende producten die zijn voortgekomen uit een continue proces van productinnovatie.

 

februari 2014< Terug naar het overzicht

 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap