One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


Duurzame zelfklevende kunststof plaatjes

Wij hebben deze opdracht verzorgd voor ons zusterbedrijf
Drukkerij Van der Weerd. Hierbij leverden wij zelfklevende kunststof instructieplaatjes die werden gemaakt van polypropyleen. Het materiaal werd aan de achterzijde (in spiegelbeeld) voorzien van twee kleuren zeefdruk, waarna er een lijmlaag werd aangebracht. Vervolgens werden de plaatjes gestanst naar het gewenste formaat.

De 'stickers' zijn bestemd voor accubakken en ze zijn van duurzaam materiaal vervaardigd. Door onze speciale manier van behandelen zijn de plaatjes krasbestendig, zeer goed bestand tegen beschadigen en zijn ze waterproof. De accubakken worden geëxporteerd naar landen over de hele wereld.

Drukkerij van der Weerd is een familiebedrijf dat met trots het predicaat Hofleverancier voert. Met meer dan 110 jaar ervaring is het een vertrouwd adres waar u terecht kunt voor al uw drukwerk, variërend van visitekaartjes tot A0 posters. 

Kijk voor meer informatie op: www.drukkerijvanderweerd.nl.

februari 2014< Terug naar het overzicht

 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap