One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


Kunststof informatieborden voor Koninklijke FruitmastersGroep

Al bijna 10 jaar mogen wij de Koninklijke Fruitmasters Groep uit Geldermalsen tot onze klantenkring rekenen.
In de zomer van 2013 leverden wij een grote partij informatieborden in een formaat van 500 x 700 mm, variërend van informatie, tot hygiëne- en bezoekersregels. 

Als materiaal voor deze borden werd gekozen voor geschuimd PVC, een zeer geschikt materiaal voor gebruik als allround reclameplaat. De borden werden voorzien van een bedrukking en daarna geboord

De historie van Fruitmasters in Geldermalsen gaat terug naar het jaar 1904 toen de veilingklok voor het eerst in gebruik werd genomen. Inmiddels is Fruitmasters uitgegroeid tot een facilitair en logistiek centrum, en een onmisbare partij voor de fruitmarkt. Door haar aangesloten fruittelers is Fruitmasters in staat Nederlands kwaliteitsfruit direct van de bron te leveren aan (inter)nationale handelshuizen en retailers. Meer: http://www.fruitmasters.nl.

 

oktober 2013< Terug naar het overzicht

 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap