One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


Kunststof ringbanden voor Bouwbedrijf Giesbers

Voor ons zusterbedrijf Drukkerij Wijchen verzorgden wij recent een opdracht voor de GiesbersGroep. Hierbij leverden wij twee typen A4 kunststof ringbanden die werden gemaakt van transparant naturel polypropyleen. De ringbanden werden voorzien van een bedrukking zowel aan de binnen- als buitenzijde waarna de contour werd gestanst en de ringbanden werden voorzien van een 4D15 of 4D30 (4-rings) mechaniek.

De GiesbersGroep bundelt zes ondernemingen actief in bouw en projectontwikkeling. De bedrijven zijn zelfstandig en decentraal georganiseerd en het bedrijf mag zich rekenen tot de top 20 van de Nederlandse utiliteits- en woningbouwsector. Middels een door Giesbers zelf ontwikkeld stappenplan worden wensen van opdrachtgevers vertaald naar doordachte turnkey oplossingen.

Kijk voor meer informatie op: www.drukkerijwijchen.nl / www.giesbersgroep.nl.

september 2013< Terug naar het overzicht

 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap