One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


Van Kooy Reclame & Zeefdruk werkt mee aan 1e oplossing tegen identiteitsfraude!

Identiteitsfraude is de snelst groeiende vorm van criminaliteit!
In vijf jaar tijd is deze vorm van fraude verdubbeld.
13,3% van de Nederlanders is in de laatste vijf jaar de dupe geweest van identiteitsfraude: criminelen openen een bankrekening, huren een auto, doen bestellingen via internet of vragen een creditcard aan.
Op 9 september 2013 is in Boxtel de eerste oplossing tegen identiteits-
fraude gepresenteerd waarbij burgemeester Buijs de eerste ID-cover uitreikte aan Gerrit van de Kamp, voorzitter van Politievakbond ACP. 

De ID-cover is een hoesje voor identiteitsbewijzen, dat onnodige verspreiding van persoonsgegevens tegengaat. Het hoesje is onderdeel van het Programma Respect Privacy, dat is gestart door de Qiy Foundation. Met de uitreiking van de ID-cover dragen de Qiy Foundation, de Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken (NVVB), de gemeente Boxtel en de ANWB bij aan de bewustwording over en oplossingen voor identiteitsfraude. 

De Qiy Foundation is het Respect Privacy Programma gestart. De ID-cover is een van de eerste uitingen van Respect Privacy. De doelstelling van het Respect Privacy Programma is mensen bewust te maken van de waarde van hun fysieke en digitale identiteit en tegelijkertijd een concrete oplossing te bieden voor bescherming van persoonsgegevens.

Zowel het paspoort-, als het ID- en rijbewijscover werden voor de Qiy Foundation door Van Kooy Reclame & Zeefdruk geproduceerd. Qiy is een onafhankelijke, veilige infrastructuur waarop het individu een digitaal persoonlijk domein kan aanmaken.

In de media werd hier aandacht aan besteed door o.a. : RTL Nieuws en De Telegraaf
 

zeefdruk idcovers


september 2013< Terug naar het overzicht

 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap