One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


MultiCopy Conventie

Op zaterdag 23 januari 2012 vond in Vianen de jaarlijkse MultiCopy Conventie plaats. MultiCopy is al 40 jaar actief in Nederland als de communicatieondersteuner van ruim 50.000 bedrijven en organisaties. Met zo’n 80 vestigingen in Nederland maakt MultiCopy deel uit van Franchise Services Europe dat op haar plaats weer onderdeel uitmaakt van Franchise Services, Inc.: de grootste franchiseorganisatie ter wereld op het gebied van grafische communica-tieoplossingen. Wereldwijd telt deze organisatie in totaal meer dan 1.000 vestigingen in ruim 23 landen.

MultiCopy is al lang geen copyshop of sneldrukkerij meer, maar een professionele, zakelijke communicatieondersteuner met zeer moderne productiefaciliteiten, maar vooral met innovatieve oplossingen, die zonder uitzondering toegevoegde communicatiewaarde hebben.

Van Kooy Reclame is reeds geruime tijd business partner van MultiCopy onder andere op het gebied van mappen, koffers en ringbanden. Voor deze Conventie was de Van Kooy expositieruimte volledig gemaakt van PP (polypropyleen); een materiaal dat veel gebruikt wordt voor mappen, koffers en ringbanden, maar zoals op de foto te zien ongekende mogelijkheden biedt voor andere toepassingen.

januari 2012< Terug naar het overzicht

 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap