One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


Rallybordjes Hollandse IJsselrit

Ook voor rallybordjes bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu om 1 bordje of 100 bordjes gaat. Ze zijn leverbaar in verschillende kunststoffen zoals polypropyleen, geschuimd PVC, etc.

Voor de jaarlijkse Hollandse IJsselrit maakten wij deze rallybordjes van 1,2 mm wit polypropyleen. Ze werden voorzien van bedrukking in 4 kleuren met zeefdruk en vervolgens gestanst. Uit snijfolie geplotte startnummers werden los bijgeleverd.

De Pionier-Automobielen Club (PAC) is één van de oudste automobielclubs van Nederland. De PAC is in 1956 opgericht met als doel een rijdend museum te zijn van historische automobielen. Alle merken kunnen bij de PAC onderdak vinden, mits het bouwjaar niet later is dan 1940. De PAC is één van de mede-oprichters van de FIVA, de internationale federatie van verenigingen voor antieke automobielen.

juni 2012< Terug naar het overzicht

 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap