One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


Reserveringsmappen voor nieuwe Amsterdamse Hotelschool

In augustus is aan de Jan Evertsenstraat in Amsterdam de nieuwe hogere hotelschool in gebruik genomen. Deze nieuwe vestiging beschikt over 20 hotelkamers en twee eigen restaurants. Een fine dining genaamd 'Le Début’ en een restaurant van het La Place-concept. Dat laatste is nieuw in Amsterdam.

Ten behoeve van de verschillende reserveringssystemen, maakte Van Kooy Reclame enkele speciale mappen. Deze reserveringsmappen hebben een speciale afmeting, zijn voorzien van een 4-rings mechaniek en zijn dusdanig buigzaam dat de rug van de map plat kan liggen. Ook werden op maat gemaakte tabbladen in dezelfde kleur geleverd. 

De mappen en tabbladen werden gemaakt van 1,2 mm polypropyleen (PP). PP is niet alleen duurzaam maar ook milieuvriendelijk en recyclebaar vanwege de gegarandeerde PIR-waarde (Post Industrial Waste) van 50%.

augustus 2012< Terug naar het overzicht

 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap