One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


Mega order V-borden (makelaarsborden)

Voor een bekende ijsfabrikant produceerden wij recent een recordaantal van 6.000 V-borden (beter bekend als makelaarsborden) voor een speciale campagne. De borden hadden een afgewerkt formaat van 940 bij 600 mm en werden gemaakt van 3 mm wit kanaalplaat (polypropyleen). 

De V-borden werden niet alleen voorzien van een full colour bedrukking. Ook het ril- en stanswerk werd door ons uitgevoerd. Daarna werden de V-borden door ons voorzien van plakstrips en een speciale instructiesticker.

Op verzoek van de klant werden de borden verpakt in pakketten van 20 stuks en vervolgens gebundeld per 100 stuks. Een totaal van 17 pallets stond binnen 10 werkdagen gereed om verspreid te worden, een recordtijd. E.e.a. was mogelijk doordat alle activiteiten bij ons onder 1 dak uitgevoerd worden.

Overigens is kanaalplaat geschikt voor meerdere toepassingen, denk bijvoorbeeld aan koffers, of andere reclamedragers.

april 2013< Terug naar het overzicht

 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap