One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


Winkeldisplays voor RH instore solutions

Sinds vorig jaar mogen wij het Raamsdonkse RH instore solutions bv tot onze vaste klantenkring rekenen. RH instore solutions ziet het oplossen van alle denkbare presentatievraagstukken die in een winkel kunnen voorkomen als hun kerntaak. Hierbij wordt vaak gebruik gemaakt van eerder ontwikkelde (deel-)oplossingen, een breed netwerk van toeleveranciers en de meest uiteenlopende productietechnieken en materialen. Hierdoor is het bedrijf als geen ander in staat de klant snel en efficiënt aan een unieke oplossing te helpen.

Een van de opdrachten die wij recent uitvoerden, was de productie van 300 winkeldisplays. Als materiaal werd hier gekozen voor 2 mm geschuimd PVC dat werd voorzien van een dubbelzijdige bedrukking in twee kleuren. Vervolgens werden de displays bij ons gefreesd, gebogen en voorzien van magneetstrips.

Meer over RH instore solutions bv: www.rh-instoresolutions.nl.

april 2013< Terug naar het overzicht

 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap