One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


Koffers met vertelplaten: “Mama kwijt”

‘Mama kwijt’ van Chris Haughton is uitgeroepen tot Prentenboek van het Jaar 2012 en vervult een belangrijke rol in de materialen van de Nationale Voorleesdagen 2012.

Op verzoek van de Stichting CPNB produceerden wij speciale koffers voor deze vertelplaten die hun bestemming vinden bij bibliotheken in het hele land. De koffers werden gemaakt van 0,8 mm transparant polypropyleen en voorzien van bedrukking door middel van zeefdruk. Dit project werd turn-key verzorgd waarbij de vertelplaten door Van Kooy werden gesorteerd, in de inmiddels gestanste en volledig gemonteerde koffers geplaatst, verpakt en kant-en-klaar bij het distributiecentrum aangeleverd.

Polypropyleen is niet alleen duurzaam maar ook milieuvriendelijk en recyclebaar vanwege de gegarandeerde PIR-waarde (Post Industrial Waste) van 50%.

Bekijk de vertelplaten hier: 
http://www.bibliotheekbreda.nl/iguana/uploads/file/mamakwijt.pdf

juni 2012< Terug naar het overzicht

 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap