One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


Informatiebordjes legionellapreventie

Voor het Oosterhoutse Aqua D&S verzorgden wij een opdracht voor 500 kunststof informatiebordjes. De kunststof bordjes hebben een afmeting van 215 x 175 mm en zijn gemaakt van 4 mm wit Dibond. De kunststof informatiebordjes zijn voorzien van een full colour zeefdruk bedrukking. De onderdelen werden vervolgens gefreesd, voorzien van verzonken boorgaten en op elkaar gemonteerd.

De kunststof informatiebordjes worden bevestigd bij de ingang van een locatie/bedrijf zodat aangetoond kan worden dat de waterinstallatie op de betrokken locatie volledig voldoet aan de wetgeving voor legionellapreventie en periodiek wordt gecontroleerd.

In de wet staat omschreven wat bedrijven aan legionellapreventie moeten doen. Bedrijven dienen er immers voor zorg te dragen dat veilig en schoon water ter beschikking wordt gesteld aan gasten en werknemers. Met meer dan 10 jaar kennis, kunde en ervaring begeleidt Aqua Development & Solutions bedrijven om aan deze wettelijke eisen te voldoen.

Meer informatie: www.aquadns.nl.

maart 2013< Terug naar het overzicht

 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap