One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


Kunststof ringband Akzo: 200-kleuren stalenmap met tabbladen

Regelmatig voeren wij projecten uit voor Akzo Nobel. Recent verzorgden wij een opdracht voor stalenmappen met alulook (aluminium). Ten behoeve van de bedrukking is maar liefst gebruik gemaakt van 9 kleuren (7 aan de buiten-, en 2 aan de binnenzijde). De kunststof map is gemaakt van 1,2 mm polypropyleen terwijl voor de bijbehorende 4-delige tabbladenset gekozen is voor 0,5 mm polypropyleen. De mappen zijn voorzien van een 2-ringsmechaniek met een vulcapaciteit van 50 mm.

'Alles onder 1 dak bij Van Kooy', betekent dat alle nabewerkingen in eigen huis plaatsvinden. Dit houdt in dat zowel het stansen van de mappen en tabbladen, als de montage van de ringbandmechanieken bij ons in huis plaatsvinden.

Materiaalkeuze vormt vaak de kern van een presentatie. Voor opbergmiddelen zoals mappen en koffers wordt vaak gekozen voor PP (polypropyleen). Dit materiaal is niet alleen zeer duurzaam maar ook milieuvriendelijk en recyclebaar.

mei 2013< Terug naar het overzicht

 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap