One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


Autobelettering

Autoreclame is uw visitekaartje op wielen! Het is een zeer efficiënte manier van reclame maken voor uw bedrijf. Bedenkt u eens hoeveel mensen u dagelijks bereikt door alleen maar de weg op te gaan.

Computer-gestuurde snijplotters snijden teksten en logo’s in een scala aan kleuren en soorten zelfklevende materialen. Variërend van reflecterend tot lichtdoorlatende producten. Deze bestickering wordt permanent op de auto aangebracht. 

Wilt u niet altijd met autoreclame rijden? Dan kiest u voor een flexibele magneetplaat! Deze kunt u makkelijk op de auto aanbrengen wanneer u het nodig heeft en net zo makkelijk verwijderen als u even 'neutraal' wilt rijden.

Gastouderopvang Lydia verhuisde van Tiel naar Wijchen, wij leverden aan Lydia van Vlaanderen nieuwe belettering voor haar bedrijfsauto. Er is gekozen voor losse stickers met verschillende bedrukkingen in full colour.

juli 2012< Terug naar het overzicht

 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap