One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


Presentatiekoffer met schuiminterieur

NetStream is leverancier van Inter Networking Solutions. Het bedrijf ontwerpt, implementeert en onderhoudt beveiligingsoplossingen voor hardware, software maar ook diensten.

De NFA (NetStream Firewall Appliance) Home box is door ons voorzien van een opdruk die door middel van zeefdruk aan drie zijden van de aluminium box is aangebracht. Vervolgens is ook een maatwerk verpakking, inclusief schuiminterieur gemaakt. De omdoos is gemaakt van duurzaam 0,8 mm zwart polypropyleen en ook voorzien van een bedrukking in twee kleuren door middel van zeefdruk

Bij Van Kooy Reclame bent u dus ook aan het juiste adres voor eigen ontwerp en loondrukwerk. Of het om 100, 1.000 of 10.000 exemplaren gaat maakt ons niet uit. Wij maken ze graag voor u.

 

polypropyleen omdoos zeefdruk schuiminterieur

oktober 2015< Terug naar het overzicht

 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap