One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


Maatwerk aluminium 3-slag presentatiemap

Recent maakten wij ten behoeve van het Sikkens Quality Painters programma van AkzoNobel's Decorative Coatings divisie, 100 hoogwaardige aluminium 3-slags ringbanden. Deze maatwerk presentatiemappen zijn gemaakt van Hylite sandwichmateriaal. Verder is de map voorzien van een speciaal handvat en speciaal sluitwerk. 

Ook is de buitenzijde van elke map voorzien van een 4-kleuren bedrukking in zeefdruk. De contouren van de map zijn gefreesd en met behulp van klinknagels is een mechaniek bevestigd. Tevens werd een penhouder en een hoesje voor een usb-stick gemonteerd.

Bij ons kunt u namelijk uw map helemaal zelf samenstellen: met een mechanieksluiting, drukker, klepje, klemtabblad of elastoveter, handvat, of draagband. Dat bepaalt u allemaal zelf.

Maar of u nu 10, of 1.000 mappen nodig heeft: wij maken ze graag voor u.

aluminium zeefdruk presentatiemap

september 2015< Terug naar het overzicht

 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap