One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


Wij gaan weer naar school!

Elk jaar vinden duizenden leerlingen hun weg naar het middelbaar onderwijs en wordt lesmateriaal verstrekt dat 'de tand des tijds' moet kunnen doorstaan. Onze kunststof ringbanden, gemaakt van duurzaam polypropyleen, zijn hiervoor zeer geschikt en ideaal voor langdurig- en/of hergebruik.

Bij ons kunt u uw map helemaal zelf samenstellen: met een mechaniek, sluiting, drukker, klepje, klemtabblad of elastoveter. Of misschien wel met een handvat, of een draagband. Dat bepaalt u allemaal zelf. Daarnaast kunt u er voor kiezen om de map van een bedrukking in één of meerdere kleuren te voorzien; dan is het plaatje helemaal compleet. Maar of u nu 10, 100 of 1.000 of wel 10.000 mappen nodig heeft: wij maken ze graag voor u.

Onlangs maakten wij voor het Gorinchemse CS De Hoven 400 ringbanden. De mappen zijn gemaakt van transparant polypropyleen waarna zowel op de voor- als achterzijde een eigen ontwerp werd gedrukt door middel van zeefdruk. Daarna werden de contouren gestanst en met behulp van klinknagels een 4D15-mechaniek  bevestigd. Ook de nabewerking vindt namelijk bij ons in huis plaats.

augustus 2015< Terug naar het overzicht

 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap