One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


Maatwerk displays voor RH instore solutions

Sinds 2012 mogen wij het Raamsdonkse RH instore solutions bv tot onze vaste klantenkring rekenen. RH instore solutions ziet het oplossen van alle denkbare presentatievraagstukken die in een winkel kunnen voorkomen als hun kerntaak. Hierbij wordt regelmatig gebruik gemaakt van eerder ontwikkelde (deel-) oplossingen, een breed netwerk van toeleveranciers en de meest uiteenlopende productietechnieken en materialen. Hierdoor is het bedrijf als geen ander in staat de klant snel en efficiënt aan een unieke oplossing te helpen.

Een van de opdrachten die wij recent uitvoerden was de productie van 15 maatwerk displays. Als materiaal werd dit maal gekozen voor 3 mm wit polystyreen. Eerst werden de verschillende onderdelen van een full color bedrukking voorzien met behulp van onze digitale printer; een ideale oplossing voor kleine aantallen. Daarna werden de elementen gefreesd, gebogen, verlijmd en gemonteerd. De totale lengte van elk eindproduct komt hiermee op anderhalve meter.

Meer over RH instore solutions bv: www.rh-instoresolutions.nl.

               

juni 2015< Terug naar het overzicht

 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap