One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


Maatwerk ringband: Pro-ring

Voor een grafisch bedrijf in het Oosten des lands produceren wij regelmatig maatwerk ringbanden. In dit geval gaat het om 1.000 stuks A4 ringbanden met een rugbreedte van 23 mm. De ringbanden zijn gemaakt van 1,2 mm transparant polypropyleen (PP) en voorzien van sleuven. Een draadspanner werd los meegeleverd. Voor deze ringband werd een 4-rings D15-mechaniek gebruikt en was geen bedrukking nodig.

De map en de ringband zijn de meest gebruikte opbergsystemen voor losse bladen of brochures. Verkrijgbaar in elk gewenst formaat, al dan niet voorzien van tabbladen, sluiting(en), bedrukking, visitekaartvenster of bijvoorbeeld penhouder. Ze worden ook veel in het onderwijs gebruikt als diplomamap, of rapportenmap.

Meer over mappen en ringbanden.

april 2015< Terug naar het overzicht

 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap