One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


Draaischijf Dynadisc® tilinstructie

De uitgebreide kennis van de verzorging van cliënten met een beperkte mobiliteit en gerelateerde beperkingen vormt de eigenlijke basis van ArjoHuntleigh; een bedrijf dat wij al jaren tot onze vaste klantenkring mogen rekenen. Arjo Huntleigh levert hulpmiddelen in de gezondheidszorg waarbij professionele zorg voor cliënten en patiënten te allen tijde centraal staat.

Op verzoek van de klant maakten wij een product op maat, nl. een zogenaamde tilinstructieschijf. De schijf bestaat uit twee delen, t.w. een drager en een draaischijf. Als materiaal is gekozen voor 0,5 mm wit, resp. 0,4 mm transparant PVC. Beide onderdelen zijn door ons voorzien van een bedrukking aan twee zijden in zes kleuren, contour gestanst en vervolgens aan elkaar bevestigd.

Voor meer producten van deze klant zie ook de StatmanCard. Beide producten zijn een mooi voorbeeld van maatwerk: als u het kunt bedenken dan kunnen wij het maken! 

maatwerk kunststof tilschijf draaischijf

maart 2015

 < Terug naar het overzicht

 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap