One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


Ringband maken en inhoud vergaren

Voor Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) werd dankzij een ontwerp van Weijsters & Kooij vormgevers een ringband met tabbladen geproduceerd. Maar liefst 2.500 sets ringbanden en tabs werden niet alleen geproduceerd en bedrukt door Van Kooy Reclame; ook het vergaren van de inhoud vond bij Van Kooy plaats.  

De ringband is gemaakt van 1,2 mm transparant naturel polypropyleen en de tabbladenset van 0,8 mm dik materiaal. De ringband is voorzien van een 2R25 mechaniek. Zowel de ringband als de tabbladen zijn voorzien van een bedrukking in 3 kleuren door middel van zeefdruk waarna de contouren zijn gestanst. De totale productietijd van deze order bedroeg slechts 1 werkweek. Een prestatie waar we trots op zijn.

Meer over Weijsters & Kooij.

  

januari 2015< Terug naar het overzicht

 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap