One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


Rapportenmap voor Eenbes school

Elk jaar vinden duizenden leerlingen hun weg naar het basisonderwijs en worden vele schoolrapporten verstrekt. Een rapport is immers traditiegetrouw een bewaardocument. Onze polypropyleenmappen zijn hiervoor zeer geschikt en ideaal voor langdurig- en/of hergebruik.

Bij ons stelt u de ideale map namelijk helemaal zelf samen: met een sluiting, of klepje, of met een elastoveter, of misschien wel met een handvat, of een draagband. Dat bepaalt u allemaal zelf. U kunt er zelfs voor kiezen om de map van een bedrukking te laten voorzien; dan is het plaatje helemaal compleet. Of u nu 10, 100 of 1.000 mapjes nodig heeft. Wij maken ze graag voor u.

Zo maakten wij voor de Eenbes Brede School diverse rapportenmappen. De rapportenmappen zijn gemaakt van duurzaam 0,8 mm polypropyleen en in dit geval bedrukt door middel van zeefdruk. De rapportenmappen hebben een 4D10-mechaniek en een 8-delige tabbladenset zodat alle rapporten gedurende de hele basisonderwijsperiode kunnen worden bewaard.

 

december 2014< Terug naar het overzicht

 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap