One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


Snelheidsmeterhouder bedrukken

Voor FC Products BV uit Elshout produceerden wij een houder ten behoeve van de promotie van snelheidsmeters. Bedenker Frans Cliteur ontwikkelde deze stappenteller zelf waarna voor promotiedoeleinden een ludieke houder werd ontworpen. De speciale houder is gemaakt van 1,2 mm dik polypropyleen die door middel van zeefdruk van een bedrukking in meerdere PMS-kleuren is voorzien. Vervolgens zijn de gewenste contouren met behulp van een speciaal hiervoor vervaardigd stansmes gestanst.

FC Products is een jong bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling en productie van nieuwe producten voor gebruik in en om het huis. De houder is onderdeel van een uniek super stil hamsterrad met automatische snelheids- en afstandsmeting en is verkrijgbaar in de dierenspeciaalzaak. Zie ook www.speedstarspinner.nl.  

november 2014< Terug naar het overzicht

 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap