One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


Ringband op maat

Sinds 2005 mogen wij woondecoratiespecialist Zijlstra tot onze vaste klantenkring rekenen. Zo leverden wij naast belettering en stickers ook op maat gemaakte kunststof ringbanden ten behoeve van product informatie. Deze maatwerk ringbanden zijn gemaakt van transparant naturel polypropyleen in een dikte van 1,2 mm. Vervolgens werden de ringbanden zowel aan de binnen- als buitenzijde voorzien van een bedrukking in diverse kleuren waarna de contour werd gestanst en de ringbanden werden voorzien van een 4-rings Q-mechaniek.

In 1957 is de firma Zijlstra gestart als metaalverwerkend productie-bedrijf met een zeer breed assortiment in woondecoratie artikelen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot totaalleverancier van (klein) meubelen en verlichting.  

november 2014< Terug naar het overzicht

 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap