One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


geschuimd PVC


Lichte geschuimde PVC plaat
Dit is een echte allround reclameplaat. De geschuimde PVC plaat is sterk maar licht van gewicht. De geschuimde kern staat garant voor een gewichtsbesparing van maar liefst 50% ten opzichte van haar massieve tegenhangers. Geschuimde PVC platen zijn uitstekend te bedrukken en kunnen met ‘normaal’ gereedschap bewerkt worden. Ook gekleurd materiaal is leverbaar. Deze platen zijn door en door gekleurd waardoor de randen en zijkanten na bewerking geen kleurverschillen vertonen. Het materiaal is standaard UV-gestabiliseerd. Geadviseerd wordt om gekleurde platen bij buitentoepassing met een UV- beschermende lak af te werken.

Kenmerkende eigenschappen
Temperatuurbereik onbelast van - 20˚ C tot 65˚ C, slagvaste sterke plaat, CFK vrij, licht van gewicht, uitstekend bedrukbaar.

Toepassingen
Reclameborden en reclamepanelen, bewegwijzering, displays.< Terug naar het overzicht
 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap