One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


polystyreen


Polystyreen (PS) is een thermoplastisch polymeer van het monomeer styreen. Het is waterafstotend en het kan in beperkte hoeveelheid een bepaalde last dragen. Polystyreen is slagvast, wat is verkregen door de toevoeging van rubber. De slagsterkte is vier keer hoger ten opzichte van glas. Deze kunststof is makkelijk te vervormen en leent zich uitstekend voor vacuümvorm producten, daarom wordt het veel gebruikt voor goedkoop geperste voorwerpen zoals bijvoorbeeld wegwerpbekertjes en frietbakjes. Eventueel kan deze kunststof stijver gemaakt worden. Polystyreen behoort al jaren tot de topmaterialen bij de productie van een zeer breed scala sales promotion producten. Het is een stevige plaat met meer dan uitstekende zeefdruk- en thermo-vorm eigenschappen. Het oppervlak van dit plaatmateriaal is mooi glad en dus een perfecte basis voor optimale zeefdrukresultaten. Slagvast polystyreen is goed te verlijmen en relatief goedkoop.

Kenmerkende eigenschappen
Goed te verlijmen, relatief goedkoop, geschikt voor levensmiddelen en uitstekend bedrukbaar

Toepassingen
Displays, prijskaarten, vacuüm gevormde producten, lichtbakken voor binnengebruik en huishoudelijke gebruiksvoorwerpen. De temperatuurbestendigheid bij constant gebruik ligt tussen de +70°C en -10°C. Boven deze temperatuur wordt het materiaal slap en vervormbaar. Polystyreen is niet resistent tegen koolwaterstoffen, zoals de meeste lijmen en petroleumproducten. Het is niet geschikt voor buitengebruik, want door de Uv-straling breekt het materiaal af en laat het zich vrij snel verkleuren. De vochtopname is te verwaarlozen.< Terug naar het overzicht
 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap