One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


polypropyleen (PP)


Materiaalkeuze vormt vaak de kern van een presentatie. Voor opbergmiddelen zoals ringbanden, mappen en koffers maken wij met name gebruik van PP (polypropyleen). Dit materiaal is niet alleen zeer duurzaam maar ook milieuvriendelijk en recyclebaar vanwege een gegarandeerde PIR-waarde (Post Industrial Waste) van 50%.
Bovendien biedt PP de mogelijkheid om uw product nog persoonlijker te maken door extra bewerkingen. Denk hierbij onder andere aan het toepassen van gefreesde logo's of gestanste vormen.

Respect voor het milieu en de verantwoordelijkheid voor de impact die de industrie heeft op onder andere de kwaliteit van water, bodem en lucht is een essentieel onderdeel van verantwoord ondernemerschap. Onze leveranciers worden dan ook met name geselecteerd op basis van criteria als recycling en energieverbruik.

Kenmerkende eigenschappen
Duurzaam, eindeloos scharnierbaar, uitstekend bedrukbaar.< Terug naar het overzicht
 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap