One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


diensten

Veel meer dan alleen productie

Alles onder 1 dak betekent onder meer dat niet alleen de productie (waaronder zeefdruk) maar ook alle nabewerkingen in eigen huis plaatsvinden. Buigen, rillen, stansen, snijden, klinken, monteren, frezen, ponsen, tapen, plakken, vergaren, vullen, enz., we doen het allemaal.
 Dit heeft tot gevolg dat we snel kunnen leveren: van eenvoudige prijskaarthouders tot complete 
shop-in-shop displays.

Ook voor loondrukwerk en service op maat bent u bij ons aan het juiste adres.

Opslag en voorraadbeheer

Heeft u zelf onvoldoende opslagcapaciteit? Opslag en voorraadbeheer is een essentieel onderdeel van de logistieke keten. U wilt de kosten laag houden, maar tegelijkertijd moeten er voldoende producten aanwezig zijn om uw klant tijdig te kunnen bedienen. Efficiënt voorraadbeheer is daarbij van belang en wij kunnen u daarbij van dienst zijn door (een deel van) het door u bestelde product tijdelijk op voorraad te houden.

Logistiek

Op verzoek zorgen wij er voor dat uw bestelling wordt bezorgd. Waar en in welke vorm dan ook. U hoeft er zelf niet naar om te kijken. Is uw bestelling bestemd voor meerdere filialen? Geen punt. Dan splitsen we uw bestelling op in meerdere afleveradressen. Ook individuele facturatie is daarbij mogelijk.
 

Partners

                     
Wij zijn lid van MDMX, een landelijk samenwerkingsnetwerk op het gebied van grafische media. Landelijk zijn tientallen zelfstandige bedrijven aangesloten. Samen beschikken zij over hypermoderne drukkerijen, uitgeverijen, ontwerp- en fotostudio’s, specialisten in direct mail en digitale media. Door dit landelijke netwerk is de dienstverlening breed én gespecialiseerd: in principe is alles mogelijk en er altijd een vestiging dichtbij. 

                                   

 

 

 

 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap