One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


alles onder 1 dak

alles-onder-1-dak-Van-Kooy-Reclame-en-Zeefdruk

Niet alleen in Tiel, niet alleen in de Betuwe, maar in heel Nederland is Van Kooy Reclame een begrip. Voor talloze ondernemingen en organisaties – met name in de retail – verzorgt het Tielse reclamebedrijf het ontwerp en de complete productie van winkelsigningproducten, displays en presentatiemiddelen.
Al jarenlang.

Van Kooy Reclame is een veelzijdig reclamebedrijf dat al bijna 35 jaar gespecialiseerd is in het ontwerp en de productie van winkelsigningproducten, displays en presentatiemiddelen.
De multifunctionele zeefdrukkerij van de Tielse onderneming maakt kunststofproducten in elke denkbare vorm en kleur, geschikt voor talloze toepassingen.

Jarenlange ervaring 
We geven simpelweg de ideeën van onze klanten de ruimte. We adviseren daarbij uiteraard vakkundig, zoals je dat mag verwachten van een reclamebedrijf met jarenlange ervaring. Na bedrukking van het materiaal kan Van Kooy Reclame in eigen huis de producten nabewerken. En daarin ligt de grote kracht: bij Van Kooy Reclame gebeurt alles onder één dak. Of het nu gaat om stansen, buigen, frezen, polijsten, boren, vacuümvormen, klinken of assembleren: Van Kooy Reclame verzorgt het voor u.

De stansafdeling van het Tielse reclamebedrijf beschikt over diverse basisstansmessen, van eenvoudige kaarthouders tot de meest complexe shop-in-shop-displays. Een nieuw stansmes wordt in samenwerking met de klant op maat gemaakt, zodat zijn specifieke promotieproduct er daadwerkelijk uitspringt. Want daar gaat het natuurlijk om. Opvallen, in het oog springen, gezien worden.

We werken voor klanten als Aldi, Gamma, Primera en Nokia Benelux. Dat zijn natuurlijk grote jongens, maar met hetzelfde plezier gaan we aan de slag voor de bakker op de hoek van de straat. We doen dat met een team van enthousiaste medewerkers, onder wie ook verschillende Wajongers. Kenmerkend aan ons is dat we de eigenschappen van het materiaal door en door kennen. Dat maakt ons sterk. Kenmerkende eigenschappen die in de afzetmarkt van Van Kooy Reclame goed scoren zijn niet voor niets de ervaring, de kwaliteit van de producten en diensten, het meedenkende karakter van de organisatie en het one-shopverhaal. Omdat we dit allemaal in huis hebben, zijn we op ons gebied redelijk uniek.

Reclamestudio
De reclamestudio van Van Kooy Reclame bestaat uit een vakkundig team van dtp'ers en ontwerpers die voor hun klanten graag veel creativiteit inzetten. We zijn in staat de wensen van de klant uit te werken tot een communicatief krachtig eindproduct. Of de klant nu met een ruwe schets komt, een vaag idee heeft of een kant-en-klaar ontwerp aanlevert, we gaan er professioneel mee aan de slag. We verwerken de layout en ontwerpopdrachten tot een prachtig vormgegeven product. Alle mogelijke prepresswerkzaamheden begeleiden we.

Zeefdruk
Met de zeefdruktechniek is het mogelijk om vele producten van zeer uiteenlopende materialen te bedrukken. Drukwerk vervaardigd in zeefdruk staat bekend om zijn dekkende en heldere kleuren. De zeefdrukinkten zijn voor lange tijd kleurecht, watervast en hebben een zeer goede hechting. Door de zeefdruktechniek op communicatie-uitingen toe te passen, is de klant verzekerd van hoogwaardige en duurzame producten.

Nabewerkingen 
Alle producten van Van Kooy Reclame worden geleverd zoals de klant dat wenst. Zo kunt u kiezen voor plano drukwerk of halffabricaten die u zelf kunt afwerken tot een eindproduct. Van Kooy Reclame kan echter uw producten ook zelf tot elk gewenst niveau nabewerken of volledig afwerken. Door materialen te buigen, boren, zagen, ponsen, verlijmen en te assembleren bereikt het product zijn uiteindelijke, definitieve vorm. Als u dat wenst, wordt uw bestelling (al dan niet 'neutraal') bij u bezorgd.

Displays
Producten die u extra onder de aandacht wilt brengen, verdienen een mooi display. Om ervoor te zorgen dat een nieuwe display het gewenste effect oplevert, is de inbreng van de klant belangrijk. We ontwikkelen de displays altijd in nauw overleg met de klant. Aan de hand van specifieke wensen maken we een ontwerp en doen we voorstellen voor geschikte materialen. Ook voor presentatiemiddelen als speciale verpakkingen, congresmappen of promotiekoffers bent u bij Van Kooy Reclame aan het juiste adres. We putten uit een assortiment van meer dan duizend standaardvormen. Iedere doos, koffer, map of ringband is aan te passen, zodat we altijd een product kunnen leveren dat optimaal aan de wensen van de klant voldoet.
De presentatiemiddelen worden voornamelijk van polypropyleen gemaakt: een bijna onverslijtbaar materiaal dat ook nog eens milieuvriendelijk is. Of u nu slagboomreclame wilt of permanente winkelsigningproducten, of u nu een bedrukte ringband zoekt of een grote reclameposter, bij Van Kooy Reclame vindt u het allemaal.

Dat is het grote voordeel van alles onder 1 dak.

(Artikel Rivierenland)

 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap