One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


Bent u op zoek naar een zeefdrukkerij vlakbij Gorinchem?

Van Kooy Reclame, de veelzijdige zeefdrukkerij nabij Gorinchem

Sinds de oprichting in de jaren zeventig is Van Kooy Reclame uitgegroeid van zeefdrukkerij tot een veelzijdig reclameproductiekantoor. In Gorinchem zijn wij hierdoor een begrip geworden. De kwaliteit van producten en diensten, de jarenlange ervaring van ons personeel en het meedenkend karakter hebben ervoor gezorgd dat wij hoog aangeschreven staan.

Wij maken al uw reclamemateriaal

Er zijn in de loop der jaren steeds meer mogelijkheden gekomen rond onze zeefdrukkerij, zoveel zelfs dat u vanuit Gorinchem bij ons terecht kunt voor al uw reclamemateriaal. Producten en materialen in elke denkbare kleur en vorm kunnen door ons gemaakt worden, van eerste concept tot eindproduct. Wij hebben een eigen DTP-studio en productieruimte, en ook de nabewerking en logistiek kunnen wij in eigen huis verzorgen. Zoals u ziet kunt u voor al uw reclamewerk bij ons terecht!

Uitstekende zeefdrukken

Als u zelf al uw materialen heeft en enkel nog op zoek bent naar een professionele zeefdrukker, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Van polystyreen en acrylaat tot staal of hout, vrijwel alle materialen kunnen wij voor u bedrukken. Wij maken hierbij gebruik van hoogwaardige en duurzame UV-inkt, die garant staat voor een fijne detailweergave en mooie glans. De kleuren zijn dekkend en helder. Onze zeefdrukkerij bij Gorinchem is dus altijd een goede keus.

Neem direct contact op met ons

Wilt u precies weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Neem dan direct contact op met ons via telefoon (0344-620999) of e-mail (info@vankooyreclame.nl).


Meer interessante pagina's: Zeefdrukkerij Barneveld - Zeefdrukkerij Wijk Bij Duurstede - Zeefdrukkerij Wijchen - Zeefdrukkerij Nieuwegein - Zeefdrukkerij - Zeefdrukkerij Veenendaal - Zeefdrukkerij Utrecht -Zeefdrukkerij Nijmegen - Zeefdrukkerij Uden - Zeefdrukkerij Gorinchem

 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap