One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


Op zoek naar een zeefdrukkerij nabij Uden?

Van Kooy Reclame, de bekende zeefdrukkerij in de buurt van Uden

Sinds de oprichting is Van Kooy Reclame in meer dan 40 jaar gegroeid van zeefdrukkerij naar veelzijdig reclameproductiebedrijf. In de omtrek van Uden zijn wij hierdoor een begrip geworden. De pasklare oplossingen, het meedenkend karakter en de kwaliteit van producten en diensten hebben ertoe bijgedragen dat wij een reputatie hebben opgebouwd waar wij trots op zijn.

Prachtige zeefdrukken

Producten in allerlei vormen en maten worden in dekkende en heldere kleuren in onze zeefdrukkerij bedrukt. Vanuit Uden kunt u gerust een beroep op ons doen; wij zijn al jaren actief in deze omgeving. Wij kunnen vrijwel elk materiaal bedrukken. Pvc, vinyl, hout, staal, polypropyleen en nog veel meer zijn voor ons geen enkel probleem. De inkten die wij gebruiken geven een prachtig resultaat dat watervast is en lang kleurecht blijft.

En uitstekende reclamematerialen

Behalve zeefdrukken kunnen wij u ook met andere opdrachten van dienst zijn. Onze zeefdrukkerij nabij Uden heeft ook een DTP-studio en productie- en opslagruimtes. Wij kunnen dus uw reclamemateriaal verzorgen van idee tot eindproduct. Zelfs de nabewerking kunnen wij voor u doen, zodat u een kant-en-klaar product ontvangt. De oplage kan variëren van één tot vele duizenden; wij gebruiken uw wensen altijd als leidraad en komen met een pasklare oplossing voor uw doel.

Mail of bel voor meer informatie

Voor meer informatie, persoonlijk advies, of een vrijblijvende offerte kunt u ons mailen op info@vankooyreclame.nl of u kunt bellen naar 0344-620999. Wij helpen u graag verder.


Meer interessante pagina's: Zeefdrukkerij Barneveld - Zeefdrukkerij Wijk Bij Duurstede - Zeefdrukkerij Wijchen - Zeefdrukkerij Nieuwegein - Zeefdrukkerij - Zeefdrukkerij Veenendaal - Zeefdrukkerij Utrecht -Zeefdrukkerij Nijmegen - Zeefdrukkerij Uden - Zeefdrukkerij Gorinchem

 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap