One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


Als u een zeefdrukkerij bij Nijmegen zoekt

Van Kooy Reclame, uw zeefdrukkerij nabij Nijmegen

Sinds de oprichting in de zeventiger jaren is Van Kooy Reclame uitgegroeid van zeefdrukkerij naar 
allround reclameproductiebedrijf. In de omgeving van Nijmegen zijn wij een waar fenomeen geworden.
Het meedenkend karakter, de kennis van materialen en de pasklare oplossingen hebben ons een uitstekende reputatie bezorgd.

Altijd helder en dekkend

In onze zeefdrukkerij in de omgeving van Nijmegen kan bijna elk kunststof materiaal van een bedrukking worden voorzien; hout, staal en zelfs glas. Zeefdrukken leveren ongeacht de ondergrond heldere en dekkende kleuren. De inkt hecht goed, blijft lange tijd kleurecht, is watervast en bestand tegen weersinvloeden. Wij gebruiken speciale inkt die geen oplosmiddelen bevat en dus duurzaam is voor het milieu.

Alles onder één dak

Om het u nog gemakkelijker te maken, werken wij vanuit de filosofie van one-stop shopping: van ontwerp tot eindproduct, u kunt ervoor bij ons terecht. Dit betekent dat wij uw materialen, zoals verpakkingen, mappen, etc. voor u kunnen ontwerpen, produceren en bedrukken. Ook nabewerking en logistiek kunnen wij voor u verzorgen. Dit zijn allemaal opties die in overleg met u bepaald worden. Uiteraard kunnen wij ook alleen de bedrukking van uw materialen verzorgen in onze zeefdrukkerij nabij Nijmegen.

Neem contact op met ons

Als u contact met ons opneemt via 0344-620999 of info@vankooyreclame.nl, dan nemen wij graag persoonlijk de mogelijkheden met u door. Geen verzoek is te klein of te groot; ook kleine oplagen verzorgen wij graag voor u, dus bel ons gerust!


Meer interessante pagina's: Zeefdrukkerij Barneveld - Zeefdrukkerij Wijk Bij Duurstede - Zeefdrukkerij Wijchen - Zeefdrukkerij Nieuwegein - Zeefdrukkerij - Zeefdrukkerij Veenendaal - Zeefdrukkerij Utrecht -Zeefdrukkerij Nijmegen - Zeefdrukkerij Uden - Zeefdrukkerij Gorinchem

 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap