One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


U zoekt een zeefdrukkerij in de buurt van Nieuwegein?

Van Kooy Reclame, de bekende zeefdrukkerij bij Nieuwegein

Sinds de oprichting in de jaren '70 is Van Kooy Reclame uitgegroeid van zeefdrukkerij tot allround reclameproductiekantoor. In Nieuwegein en omstreken zijn wij daardoor een fenomeen geworden. De pasklare oplossingen, de kwaliteit van producten en diensten, en de jarenlange ervaring zorgen ervoor dat wij een uitstekende reputatie hebben opgebouwd. Eentje waar wij met recht trots op zijn.

Persoonlijke service

Wij geven graag persoonlijke service. Om dit goed te kunnen doen, hebben wij naast onze zeefdrukkerij 
ook een DTP-studio, productieruimte en magazijn. Dit alles niet ver van Nieuwegein. Wij kunnen u dus uitstekend van dienst zijn. Ons maatwerk varieert van koffers tot point of sale materiaal en specials. Dit kunnen wij verzorgen van ontwerp tot en met nabewerking. Zelfs de opslag en logistiek kunnen wij voor u regelen.

Pasklare oplossingen

De persoonlijke service houdt in dat wij werken aan de hand van uw richtlijnen. Het is dus ook mogelijk om uw eigen materiaal aan te leveren dat bedrukt moet worden door onze zeefdrukkerij, niet ver van Nieuwegein. Alles is mogelijk. Wij gaan namelijk altijd voor de pasklare oplossing. Kleine en grote oplages worden door ons met dezelfde zorg behandeld, zodat u altijd een uitstekend bedrukt product krijgt.

Neem vandaag nog contact op

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor geheel vrijblijvend advies.
Wij beantwoorden graag al uw vragen en geven u alle informatie die u nodig heeft.
U bereikt ons op telefoonnummer 0344-620999 of op e-mailadres info@vankooyreclame.nl.


Meer interessante pagina's: Zeefdrukkerij Barneveld - Zeefdrukkerij Wijk Bij Duurstede - Zeefdrukkerij Wijchen - Zeefdrukkerij Nieuwegein - Zeefdrukkerij - Zeefdrukkerij Veenendaal - Zeefdrukkerij Utrecht -Zeefdrukkerij Nijmegen - Zeefdrukkerij Uden - Zeefdrukkerij Gorinchem

 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap