One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


Zoekt u een zeefdrukkerij naast Wijk bij Duurstede?

Van Kooy Reclame, de bekende zeefdrukkerij dicht bij Wijk bij Duurstede

Sinds de oprichting in de jaren zeventig is Van Kooy Reclame gegroeid van zeefdrukkerij tot een veelzijdig reclameproductiebureau. In de omgeving van Wijk bij Duurstede zijn wij een heus begrip geworden. Het meedenkend karakter, de kennis van materialen en de pasklare oplossingen hebben ertoe bijgedragen dat wij een uitstekende reputatie bij onze klanten hebben.

Hoge kwaliteit zeefdruk

Wij kunnen producten van vrijwel elk materiaal en in elke denkbare vorm bedrukken. De dekkende en heldere kleuren blijven lange tijd kleurecht. De watervaste inkt hecht goed. Wij maken gebruik van UV-inkten die een hogere glans en fijnere detailweergave hebben dan normale inkten. Bovendien bevat deze inkt geen oplosmiddelen. Wij houden met onze zeefdrukkerij namelijk graag rekening met het milieu, ook rond Wijk bij Duurstede.

One-stop shopping

Wij zijn veel meer dan alleen een zeefdrukkerij in de buurt van Wijk bij Duurstede. Van ontwerp tot eindproduct. Wij doen alles voor u onder één dak. Onze eigen DTP-studio werkt uw schets of idee graag uit; ons productieteam maakt het product volgens uw specificaties; de nabewerking regelen wij voor u; zelfs opslag en voorraadbeheer kunnen wij voor u verzorgen. Alles kan – laat ons weten wat uw wensen zijn en wij regelen een pasklare oplossing voor al uw reclamemateriaal.

Neem meteen contact op

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn? Bel of mail ons dan.
Ons telefoonnummer is 0344-620999 en ons e-mailadres is info@vankooyreclame.nl.
Wij horen graag van u!


Meer interessante pagina's: Zeefdrukkerij Barneveld - Zeefdrukkerij Wijk Bij Duurstede - Zeefdrukkerij Wijchen - Zeefdrukkerij Nieuwegein - Zeefdrukkerij - Zeefdrukkerij Veenendaal - Zeefdrukkerij Utrecht -Zeefdrukkerij Nijmegen - Zeefdrukkerij Uden - Zeefdrukkerij Gorinchem

 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap