One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


Bent u op zoek naar een zeefdrukkerij bij Barneveld?

Van Kooy Reclame, de bekende zeefdrukkerij nabij Barneveld

Van Kooy Reclame is opgericht in de jaren zeventig, en sinds die tijd is het uitgegroeid van zeefdrukkerij tot een allround reclameproductiebureau. In Barneveld en omstreken zijn wij door onze service een fenomeen geworden. Het meedenkend karakter, de kwaliteit van producten en diensten, en de jarenlange ervaring hebben bijgedragen aan onze uitstekende reputatie.

Maatwerk voor u

In onze zeefdrukkerij nabij Barneveld verwerken wij producten in allerlei kleuren en vormen. Het prachtige van zeefdrukken is dat het op bijna alle materialen aangebracht kan worden, van staal en hout tot polystyreen en zelfs glas. De inkt is watervast, weerbestendig en blijft lange tijd kleurecht; de kleuren zijn dekkend en helder. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een bestaand product bedrukken, of een nieuw product voor u maken.

Allerlei reclamematerialen

Wij zijn meer dan alleen een zeefdrukkerij. Voor uw bedrijf in Barneveld kunt u bij ons terecht voor uw displays, koffers, point of sale materiaal, etc. Onze filosofie is one-stop shopping, wat inhoudt dat wij alles hebben en doen wat u nodig heeft. In huis hebben wij een DTP-studio, productieruimte en opslag. Zelfs uw voorraadbeheer en de logistiek kunnen wij voor u verzorgen. Dit alles is afhankelijk van uw wensen. Neem daarom contact met ons op als u meer wilt weten!

Bel of mail voor meer informatie

Voor meer informatie belt u naar 0344-620999 of mailt u info@vankooyreclame.nl.
Wij beantwoorden graag al uw vragen.


Meer interessante pagina's: Zeefdrukkerij Barneveld - Zeefdrukkerij Wijk Bij Duurstede - Zeefdrukkerij Wijchen - Zeefdrukkerij Nieuwegein - Zeefdrukkerij - Zeefdrukkerij Veenendaal - Zeefdrukkerij Utrecht -Zeefdrukkerij Nijmegen - Zeefdrukkerij Uden - Zeefdrukkerij Gorinchem

 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap