One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


werken bij

 

missie ons team vacatures
We willen onze klanten de best passende oplossing bieden, door telkens weer te verrassen met creatieve promotionele producten die wij kunnen ontwerpen, vormgeven en produceren. Dat is onze missie. Een team van enthousiaste en gemotiveerde medewerkers staat klaar om u te woord te staan. In onze productieafdeling hebben wij regelmatig behoefte aan ...
lees meer lees meer lees meer
     
alles-onder-1-dak  

mvo

alles onder 1 dak  
Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) of duurzaam ondernemen is een vorm van ondernemen gericht op economische prestaties (profit), o.a. met respect voor de sociale kant (people). Toen de term MVO nog niet bestond, was Van Kooy Reclame zich reeds bewust van de maatschappelijke rol en taak die een werkgever hierbij kan spelen. In heel Nederland is Van Kooy Reclame een begrip.
Voor talloze ondernemingen en organisaties - met name in de retail - verzorgen wij het ontwerp en de complete productie van o.a. winkelsigningproducten, displays en presentatiemiddelen.
Al jarenlang.
lees meer lees meer  
     

 

 

 

 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap