One-stop shopping: van ontwerp tot eindproductie alles onder 1 Dak

WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
   
 
alle producten
actieproducten
displays
koffers & dozen
mappen & ringbanden
p.o.s. materiaal
relatiegeschenken
signing
verpakkingen
zeefdruk
grootformaat printen
offset
plotten
nabewerking
wat klanten zeggen


Van Kooy Reclame, de bekende zeefdrukkerij

Als u een gespecialiseerde zeefdrukkerij zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres

Van Kooy Reclame is niet alleen in Tiel, niet alleen in de Betuwe, maar in een groot deel van Nederland een begrip. Ooit gestart als zeefdrukkerij, is het inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig en veelzijdig reclamebureau. We hebben een eigen DTP-studio, meerdere productieruimtes, een opslagruimte en natuurlijk nog altijd de zeefdrukkerij. Dit betekent dat wij voor u alles zelf kunnen maken, van idee tot eindproduct.

De mooiste kleuren

In onze zeefdrukkerij maken wij gebruik van UV-inkten die lange tijd kleurecht blijven, watervast zijn en zeer goed hechten. De inkten hebben een fijne detailweergave en een hoge glans. We kunnen er vrijwel alle materialen mee bedrukken, van vinyl en polystyreen tot hout en staal, maar ook glas. Het resultaat is een dekkende en heldere kleur waar u mee voor de dag kunt komen. Bovendien is het goed bestand tegen weersinvloeden.

Onze filosofie: one-stop shopping

Wij vinden het belangrijk dat u bij ons terecht kunt voor al uw reclamebenodigdheden. Mappen en ringbanden, signing, displays, koffers, point of sale materiaal, reclamezuilen – alles wat u maar nodig heeft. Dit alles kunnen wij voor u produceren en bedrukken. U kunt bij ons aankloppen met een kant-en-klaar concept, maar ook met een vaag idee; wij werken het dan in overleg met u verder uit.

Neem direct contact op

Wilt u meer weten? Neem dan direct contact met ons op via 0344-620999 of stuur een e-mail naar info@vankooyreclame.nl. Als u een allround zeefdrukkerij zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Interessant? Deel deze pagina

 
 
© Van Kooy Reclame 2013
Realisatie door DigiConcept
zeefdrukkerij    reclamestudio    werken bij    ons team    disclaimer    terms    privacy    sitemap